top of page
IMG_5506.jpeg

UW PARTNER VOOR TUINWERKEN IN LIMBURG

Van bloemenweide tot nieuw gazon leggen

Algrozo is thuis in alle tuinwerken in Limburg. Tuinwerken omvat meerdere takken: zo kunt u bij ons terecht voor het prikken van uw gazon, maar net zo goed voor het beluchten of verticuteren, het bemesten met kunstmeststoffen, klepelmaaien en andere tuinwerken, zoals het afgraven van teelaarde.

We leggen ook compleet nieuwe gazons aan en beschikken hiervoor over de laatste nieuwe machines om de werken te verrichten. Wilt u uw tuinwerken combineren met een beregening ? Ook hierbij kunnen wij perfect ons mannetje staan!
 

Algrozo kan een totaalservice aanbieden voor al uw omgevingswerken. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook uw grondwerken en onderhoud voorzien. Vertel ons alles over uw project!

IMG_4999 (1).jpeg

Beregening

Als we dan toch een nieuw gazon aanleggen kunnen wij ook voor de beregening zorgen. Dit kan gaan van een simpele manuele opstelling tot een digitale geautomatiseerde opstelling.

 

IMG_3274.jpeg
IMG_0023.jpeg
telefoonbutton

UW TUIN VERTICUTEREN OF ANDERE TUINWERKEN IN LIMBURG GEPLAND? CONTACTEER ONS!

IMG_1452.jpeg

Complete aanpak!

Alles begint vanaf het begin, een goede ondergrond komt niet vanzelf, hier moet aan gewerkt worden. Na een staalname van uw bodem kunnen wij gaan bijsturen met de nodige producten. Ook na opkomst van uw gras volgen wij de situatie op, indien er moet bij gestuurd worden qua bemesting geven wij advies, en desgewenst voeren wij de aangeraden werken ook uit.

 

IMG_0028 (1).jpeg
IMG_0022 (1).jpeg
IMG_2278.jpeg
IMG_5478.jpeg
bottom of page