top of page
Sporttereinen: Aanleg en onderhoud voetbalveld

Onderhoud en aanleg van sportvelden: Van voetbalvelden tot paardenweides.

Alle onderhoud van sportvelden

Bij ieder sportterrein, of het nu om onderhoud of renovatie gaat, kan u Algrozo uit Limburg inschakelen. Gaande van voetbalvelden, golfterreinen tot paardenweides. Ook bij deze opdrachten staan we garant voor een totaalservice. Samen bekijken we hoe we uw perfecte grasveld creëren op een zo kort mogelijke tijd. Daarvoor hebben wij een zeer uitgebreid machinepark. Steeds met oog voor kwaliteit en héél veel liefde voor uw groen gezond gras. 

IMG_5398.jpeg
IMG_5339.jpeg

Verticuteren

Wij kunnen verticuteren van 1m20 tot 2m10 breed. 

Verticuteren is één van de voornaamste behandelingen qua onderhoud voor gras, het zorgt ervoor dat de dode grasstengels worden verwijderd zodat uw gras wordt verlucht en terug de ruimte krijgt om te groeien.

Overgebleven grasmaaisel en onkruid worden hierdoor verwijderd en verstikking wordt tegengegaan. 

Prikken met Vertidrain

Het beluchten of prikken van een voetbalveld gebeurt met pinnen van bv 24 mm die tot een diepte van 35 à 40 cm in de grond gaan. Er wordt ondertussen gewrikt zodanig dat de grond naar boven komt. Dit zorgt voor een betere wortelgroei en afwatering van uw sportterrein.

Algrozo kan een echte totaalaanpak bieden, van maaien tot zaaien en meer. Vraag het ons gerust! 

Doorzaaien met Vredo DDS sport

Het doorzaaien van het sportveld kan uitgevoerd worden met eventueel verschillende zaadsoorten en op verschillende zaaidieptes. Wij zaaien op 3.5 cm zaaiafstand en kruislings op een voetbalterrein waardoor de grasmat snel vol komt te staan met nieuw gras. 

telefoonbutton

EEN SPECIALIST IN HET ONDERHOUD VAN UW GAZON IN LIMBURG? 

CONTACTEER ALGROZO!

Schudfrezen met Imants Shockwave

Schudfrezen of beluchten heeft als voordeel dat de ondergrond goed los komt te liggen, dit is ideaal voor wortelgroei en afwatering. Diepte gaat tot 35 tot 40 cm.

Na deze bewerking komt het voetbalveld ook veel vlakker te liggen.

IMG_4545 (1).jpeg
IMG_2851.jpeg
bottom of page